SYLVONATUR: INTERCANVIS SOBRE SILVICULTURA MULTIFUNCIONAL JORNADA DE CLAUSURA AL MONTNEGRE I EL CORREDOR

Benvolguts/des,

Us convidem a venir a la jornada de clausura del projectes SILVONATUR al Montnegre i el Corredor el proper dia 16 de novembre de 2023. El projecte SYLVONATUR (https://montnegrecorredor.org/assesorament-i-mitjans-tecnics/) és un projecte de cooperació transfronterera entre l’Associació del Montnegre i el Corredor, l’Associació Forestal de la Vall de Lord (Solsonès) (https://forestlord.cat/) i l’Associació Sylvestre GDF (Ariège, França) (www.sylvestre09.orgamb l’objectiu d’intercanviar experiències en matèria de gestió forestal sostenible i multifuncional. 

El projecte va néixer el 2022 i finalitza aquest novembre i al llarg del mateix s’han dut a terme les següents activitats:
– Visita dels socis de l’Associació del Montnegre-Corredor a l’Associació Sylvestre GDF l’octubre del 2022
– Visita dels socis de l’Associació del Montnegre-Corredor a l’Associació Forestal de la Vall de Lord el març del 2023
– Visita dels socis de l’Associació Forestal de la Vall del Lord i l’Associació Sylvestre GDF al Montnengre-Corredor el març del 2023.

En aquestes visites s’han mostrat les característiques, les problemàtiques, els objectius, les tasques i els reptes de cada Associació i s’han desenvolupat jornades de debat per a veure quines eren les diferències i convergències entre associacions i què es podria replicar a cada territori. 

La jornada del dia 16 pretén mostrar les conclusions a les que s’ha arribat a partir d’una visita sobre el terreny on es mostrarà com es podrien aplicar algunes de les experiències observades a altres associacions al Montnegre i el Corredor. Es repartirà un fulletó resum i a la tarda es realitzarà un interessant debat sobre el que s’ha vist al matí on es mostraran fotos i  més detalls de les experiències obtingudes de les visites (hi haurà café i pastes)

El dinar serà tipus pícnic i es realitzarà als jardins de la Rectoria Vella. De moment està previst un cost de 5€ per persona a pagar el mateix moment de la jornada. Tot i així, en funció de les despeses del projecte aquest cost potser pot quedar cobert.

Per a inscriure’s a la jornada cal completar la informació del següent enllaç

La jornada està dirigida als socis de l’Associació de propietaris del Montnegre i el Corredor i totes aquelles persones que viuen prop del massís o hi tenen algun vincle.  

Ajuntem pdf del fulletó
https://mcusercontent.com/26fac0cbc827d0108fd39d0c0/files/ac0ce948-9fdc-7fb5-9f66-b73e36639368/fulleto_jornada.pdf

Termini per a inscriure’s: 13 de novembre de 2023

Us hi esperem!