Sisè Fòrum Forestal de Barcelona: Les polítiques del bosc privat a Catalunya

Sisè Fòrum Forestal de Barcelona: Les polítiques del bosc privat a Catalunya.

20 de novembre de 2019, Barcelona

Organitza: Secció Forestal de la Institució Catalana d’Estudis Agraris, Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya i el Gremi de la Fusta i Moble

La comesa principal del Fòrum Forestal de Barcelona és col·laborar en la millora i el progrés del sector forestal i de la gestió dels boscos. Aquesta trobada s’organitza amb taules rodones per a articular amb fluïdesa les connexions i relacions entre la indústria, els productors de fusta, les empreses d’aprofitaments, la universitat i els tècnics especialitzats —privats o de l’administració pública— per establir-hi sinergies, relacions comercials i intercanviar visions de l’evolució del sector.

El Fòrum va néixer l’any 2013, organitzat per la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), filial de l’Institut d’Estudis Catalans. Des de 2015 se celebra en el marc de la Setmana de la Fusta de Catalunya, del Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona. Aquesta sisena edició es coorganitza per primera vegada amb el Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles i Forestals de Catalunya. Les edicions anteriors comptàrem amb la participació de nombroses empreses d’un ampli ventall de sectors: mecanització a la fabricació de paper; transport de soques; elaboració, venda i ús de biomassa i la indústria del suro. També hi han participat diferents administracions intervenint amb temes com l’aprofitament forestal o la gestió del bosc públic.

INSCRIPCIÓ

Socis ICEA: 25€ / No socis ICEA: 35 €. El preu inclou la documentació, el cafè de la pausa i l’aperitiu.

Cal inscriure-s per mitjà del formulari https://www.iec.cat/jornades/forestal2019.asp

Per a més informació cliqueu aqui