Assamblea 2017

Assamblea 2017

 

Assemblea General de socis 2017

Lloc:  Rectoria Vella de Sant Celoni (Passeig de la Rectoria Vella s/n)

Dia: Dimecres 5 de juliol de 2017

Hora: 18:30 de la tarda

Benvolgut consoci:

El proper dimecres 5 de juliol celebrarem la nostra Assemblea anual. Com sempre l’Assemblea és una bona ocasió per a retrobar-nos tots plegats i per a posar-nos al corrent del què ha estat l’activitat de l’Associació en el darrer exercici i dels nostres projectes per a l’any que som. Te n’adjuntem la convocatòria.

Però l’Assemblea d’enguany té un valor afegit perquè amb ella iniciem la celebració del nostre 25è aniversari. Efectivament, l’any 1992 l’Associació va començar el camí que ens ha portat fins avui, un camí que no ha estat exempt de dificultats, -perquè el sector forestal i el medi rural en general no ho tenen gens fàcil en la nostra societat-  però que també ha estat ple de treballs, d’activitats i de satisfaccions, i la més gran de les satisfaccions ha estat la bona companyonia que hem forjat entre els associats.

Per aquest motiu ens agradarà particularment que ens acompanyis el dia 5. Un cop acabat l’acte formal farem un brindis en els jardins de la Rectoria Vella com a tret de sortida de les celebracions que tenim previstes per als propers mesos.

Espero poder-t’hi saludar.

Ben cordialment,

 

 

Josep Canals i Queralt

President