Subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre

Subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre

Subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre

Obertes noves subvencions a particulars i/o entitats sense ànim de lucre, algunes pel Montegre-Corredor:

2- Subvencions a empreses agrícoles i ramaderes. Àmbits dels espais del Montseny, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf, Olèrdola i Montesquiu.

3- Subvencions per a instal·lacions tèrmiques d’aprofitament de biomassa. Àmbits dels parcs del Montseny, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf, Olèrdola, Guilleries-Savassona, Serralada Litoral, Serralada de Marina, Foix i Serra de Collserola.

4- Subvencions a la millora de l’habitatge i la restauració del patrimoni arquitectònic. Àmbits dels espais del Montseny, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf, Olèrdola i Montesquiu.

5- Subvencions a explotacions forestals. Àmbits dels espais del Montseny, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf, Olèrdola i Montesquiu.

6- Subvencions a entitats culturals. Àmbits dels espais del Montseny, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf, Olèrdola i Montesquiu.

7- Subvencions a empreses de serveis. Àmbits dels espais del Montseny, Montnegre-Corredor, Sant Llorenç del Munt i l’Obac, Garraf, Olèrdola i Montesquiu.

Més informació aquí.