Gestions prop de la diputació de barcelona per a la revisió del pla especial

Gestions prop de la diputació de barcelona per a la revisió del pla especial

En el transcurs del darrer any, l’Associació ha mantingut diverses reunions de treball amb els polítics i tècnics de l’Àrea d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona en relació a la revisió del Pla Especial del Montnegre i el Corredor. La intenció d’aquestes reunions és aconseguir un nou pla més acostat a les inquietuds dels propietaris rurals d’aquest entorn.

El punt de partida va ser un memoràndum que l’Associació va redactar i va fer a mans a l’anterior Diputat de l’Àrea, Sr. Mayoral, i que també ha  lliurat al Diputat actual, Sr. Puigdollers en el transcurs d’una recent entrevista. Podeu consultar-lo aqui

 

La idea central és que aquest Pla hauria d’esdevenir una oportunitat per a les finques del Montnegre i el Corredor i no pas l’enèssima trava administrativa per a l’activitat humana en el massís.

 

Les reunions van quedar interrompudes ran de les eleccions municipals i properament es tornaran a reprendre. Fins al moment, a banda de temes d’ordre general, s’ha abordat tot el que es refereix a les activitats agrícoles i forestals.