L’Àrea d’Activitats Cinegètiques demana col•laboració ciutadana per conèixer la distribució actual del cabirol a Catalunya.

L’Àrea d’Activitats Cinegètiques demana col•laboració ciutadana per conèixer la distribució actual del cabirol a Catalunya.

Distribució actual del cabirol a Catalunya.

Amb l’objectiu de disposar de la millor informació que permeti una gestió acurada de les poblacions de cabirol, l’Àrea d’Activitats Cinegètiques demana col·laboració ciutadana per conèixer la distribució actual d’aquesta espècie.

Des dels anys 80 quan es van dur a terme diferents projectes de reintroducció per restaurar les poblacions que havien desaparegut, la distribució del cabirol i la seva abundància s’han anant incrementant any rere any.

La seva presència a zones com  la serra de Collserola, el massís del Garraf o diferents llocs dels secans de Lleida entre d’altres ens porten a pensar en una distribució a la major part dels espais naturals del nostre país.

Durant l’any 2013 demanem l’ajuda en la recollida de dades de presència de cabirol, des de l’1 de gener de 2012 fins l’1 de juliol de 2014  per tal de tenir la imatge més recent de la seva distribució geogràfica. Aquestes dades es recolzaran amb altres fons d’informació que han de permetre completar la distribució geogràfica i anar actualitzant-la de forma continua.

Si voleu subministrar les dades d’observació us demanem que ompliu el formulari web o be les imprimiu i les envieu per altres mitjans (correu ordinari o fax).

Més informació sobre el projecte aquí.